Mopemmers en -persen

Mopemmers en -persen

In het tijdperk waarin alles snel gaat, heeft zelfs de traditionele schoonmaakroutine een transformatie nodig. U wilt niet langer worstelen met een onhandige mopemmer die overloopt of een mop die niet voldoende uitgewrongen wordt. Kies daarom voor de juiste mopemmer met wringer of mopemmer met pers voor uw schoonmaakbehoeften. Lees gauw verder!

Mopemmers en rolemmers

Bij Omnimar geloven we dat een mopemmer meer is dan alleen een emmer. Het is een essentieel instrument in het schoonmaakarsenaal. Wanneer u denkt aan een mopemmer, denkt u waarschijnlijk aan een simpele emmer. Maar onze collectie bevat veel meer dan dat. Van een dubbele mopemmer tot een mopemmer op wielen, we hebben alles. Dit is een greep uit onze collectie:

Mopemmer met wringer

Onze mopemmer met wringer zorgt ervoor dat de mop altijd de perfecte hoeveelheid vocht heeft. U hoeft niet meer handmatig te wringen of te gokken hoe nat de mop moet zijn.

Mopemmer met pers

Dankzij de geïntegreerde pers kunt u eenvoudig de overtollige vloeistof uit de mop verwijderen. Daardoor krijgt u een perfecte schoonmaakbeurt zonder te druppelen op de vloer.

Dubbele mopemmer

De dubbele mopemmer is speciaal ontworpen voor de professionals. Met twee aparte compartimenten – één voor schoon water en één voor vuil water – zorgt u ervoor dat de vloer altijd met het schoonste water wordt gereinigd.

Mopemmer op wielen

Waarom tillen als u kunt rollen? Met een mopemmer op wielen verplaatst u gemakkelijk van kamer naar kamer zonder enige inspanning. Het robuuste ontwerp van de wielen zorgt voor een soepele beweging op elke vloer.

Een breed assortiment mopemmers

Bij Omnimar begrijpen we dat elke schoonmaakklus uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan mopemmers en rolemmers om aan alle behoeften te voldoen. Of u nu een groot of klein pand hebt, er is er altijd een die perfect bij u past. We hebben allerlei kleuren, maten en types beschikbaar. Daarbij zijn onze mopemmers gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om jaren mee te gaan. Ze zijn robuust, gemakkelijk te onderhouden en ontworpen met de gebruiker in gedachten. Dit betekent dat ze onder andere ergonomisch en makkelijk te legen zijn.

10 tips voor het gebruik van een mopemmer

Iedereen heeft zijn of haar eigen manier van schoonmaken met mopemmers en rolemmers. Toch geven we graag een paar tips voor het gebruik: 

  • Goede voorbereiding: voordat u begint, is het goed om ervoor te zorgen dat de mopemmer op wielen schoon is. Dit voorkomt dat oud vuil en bacteriën zich verspreiden tijdens het schoonmaken.

  • Juiste dosering: gebruik de juiste hoeveelheid schoonmaakmiddel. Te veel zeep kan vloeren plakkerig maken, terwijl te weinig zeep mogelijk niet effectief is. Hou ook rekening met het type vloer bij het gebruiken van schoonmaakmiddelen.
  • Dubbele mopemmer: als u een dubbele mopemmer hebt, gebruik dan één compartiment voor schoon water en het andere voor vuil water. Dit zorgt voor een efficiëntere reiniging en voorkomt kruisbesmetting.
  • Water vervangen: vervang het water zodra het te vuil wordt. Schoonmaken met vuil water verspreidt alleen maar meer vuil over de vloer.
  • Gebruik de wringer: als u een mopemmer met wringer hebt, gebruik deze dan goed. Een te natte mop kan de vloer te vochtig maken en waterplekken of schade veroorzaken.
  • Reinig de mop: spoel en wring de mop regelmatig uit tijdens het schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat vuil en bacteriën worden verwijderd en dat je effectiever schoonmaakt.
  • Bewegingsvrijheid: als u een mopemmer op wielen hebt, maak hier dan optimaal gebruik van. Hou de mopemmer dicht bij terwijl u door de ruimte beweegt.
  • Opslag: spoel mopemmers na het schoonmaken uit en laat deze goed drogen voordat u ze opbergt. Dit voorkomt de groei van bacteriën en schimmel.
  • Onderhoud: controleer regelmatig de staat van de mop en mopemmer. Vervang versleten onderdelen om ervoor te zorgen dat u altijd met de beste materialen schoonmaakt.
  • Veiligheid eerst: zorg ervoor dat de omgeving waarin u schoonmaakt veilig is. Als u net een vloer hebt gemopt, plaats dan waarschuwingsborden om uitglijden te voorkomen.

Transformeer uw schoonmaakervaring vandaag nog met een mopemmer

Waarom zou u genoegen nemen met minder als u het beste kunt hebben? Dat is wat u krijgt als u een mopemmer bestelt bij Omnimar. En om het schoonmaken nóg makkelijker te maken bieden we ook verschillende andere producten. Denk bijvoorbeeld aan professionele schoonmaakmiddelen of andere schoonmaakmaterialen. Bestel nu uw mopemmers en rolemmers bij Omnimar en verander de manier waarop u schoonmaakt! Neem gerust contact met ons op bij vragen.