Pumie Steen met Handvat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pumie Steen met Handvat

Pumie Steen met Handvat

€ 10,79 Exclusief belasting

€ 10,79 Exclusief belasting

Geleverd binnen 1-3 werkdagen

local_shipping GRATIS bezorging bij bestellingen hoger dan € 250,00

De Power Pumie Stick voor gemakkelijk, snel en zonder chemische middelen kalk, urinesteen, en vlekken uit toiletten verwijderen.

De sticks zijn effectief tegen zwaar bevuilde oppervlakken maar beschadigd het porselein niet en zijn o.a. toepasbaar op toiletten, urinoirs, wastafels ed.
Maar zijn ook te gebruiken op keramische tegels, beton en steen. Het verwijdert ook roest en verfresten.

Ook graffiti en verf op tegels, beton en stenen muren worden verwijderd. Alsook de verwijdering van hardnekkige etensresten op grilroosters. De stick kan ook gebruikt worden in keukens en restaurants.

De sticks zijn chemicaliën vrij en bevat geen enkele giftige stof. Hierdoor is het blok dus geurloos, niet giftig en is er geen allergische reactie mogelijk. Vriendelijk voor dier en milieu!

Gebruiksaanwijzing:

Maak de Power Pumie Stick nat en ga met op- en neergaande bewegingen te werk op het oppervlak waar de vervuiling zich bevindt. Druk de stick niet te hard op het oppervlak.

Let op! Het gebruik van de Power Pumie Stick kan krassen veroorzaken op zachte metalen en kunststof voorwerpen. Het wordt aangeraden om, alvorens een groot oppervlak te behandelen, de stick op een klein stukje van het oppervlak te testen zodat je duidelijk kunt zien of het oppervlak bestand is tegen eventuele krassen.

2100151
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)