Schoonmaakmiddelen kopen bij Omnimar

Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen zorgen ervoor dat bacteriën, schimmels en virussen onschadelijk worden gemaakt. Het is dan ook belangrijk voor uw werkomgeving en uzelf dat er schoonmaakmiddelen worden gebruikt om zo te voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen worden verspreid. Een schone werkomgeving is het visitekaartje naar uw klanten en werknemers, het laat zien dat u de gezondheid van de medemens belangrijk vindt.

Daarnaast zorgt een schone werkomgeving ervoor dat de weerstand van uw medewerkers zal verbeteren en dat er minder mensen ziek zullen worden. In een opgeruimde en schoongemaakte omgeving ligt de productiviteit van uw werknemers veel hoger, iets wat u als werkgever natuurlijk graag wil zien. Mocht u even niet weten hoe u dit het beste kunt aanpakken, dan kunnen wij schoonmaakplannen opstellen en uw mensen begeleiden of instructies geven. Bij ons vindt u een breed aanbod aan schoonmaakmiddelen om zo ervoor te zorgen dat uw kantoor netter en schoner wordt dan ooit tevoren. Zo hebben wij een breed assortiment aan schoonmaakmiddelen van hoge kwaliteit voor het sanitair, interieur, de keuken, vloeren en desinfectie.

Uw schoonmaakmiddelen online bestellen?

Wilt u schoonmaakmiddelen online bestellen? Dan bent u bij Omnimar aan het juiste adres. Wij bieden een totaalconcept op het gebied van schoonmaak middelen en daarom zijn wij dé leverancier voor al uw facilitaire zaken. Dat wil zeggen dat wij een breed pakket schoonmaak & hygiëne leveren, maar u tevens ook van plastics, papier, machines, werkkledij en kantoorartikelen kunnen voorzien. Wij hebben als doel om aan onze relaties een totaalconcept te adviseren, inventariseren en leveren. Kwaliteit, service en een goede prijsstelling staan bij ons voorop.

Door onze korte lijnen in ons bedrijf krijgt u altijd direct antwoord op al uw vragen. Heeft u nu al vragen? Of wilt u meer over ons weten als bedrijf? Dan kunt u met ons contact opnemen via de website, daarnaast kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken. Wanneer u bij ons schoonmaakmiddelen online besteld, garanderen wij een vlekkeloze levering. Zodra u een bestelling heeft geplaatst gaan wij meteen aan de slag zodat uw producten zo snel mogelijk geleverd kunnen worden. Als klant heeft u uiteraard altijd toegang tot uw online orderstatus, uitleveringsoverzicht, bestelhistorie en offertes.

De verschillende schoonmaakmiddelen merken

Aangezien één van onze doelen hoge kwaliteit is, hebben wij een groot aanbod aan merken schoonmaakmiddelen. Zo vindt u bij ons schoonmaakmiddelen van bekende merken zoals Diversey, Pollet en Tana. Pollet is bijvoorbeeld een familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een duurzame en innoverende leider op de markt van schoonmaakartikelen. Pollet ontwikkelt, produceert en verkoopt ecologische, probiotische en hoogperformante schoonmaakproducten en oplossingen. Bij al deze merken schoonmaakmiddelen vindt u een uitgebreide beschrijving in de bijlagen. In deze beschrijving staat een uitleg over het product. Wij raden het dan ook altijd aan om voor gebruik deze beschrijving te lezen. Zo kunt u er bijvoorbeeld vinden hoe u het product gebruikt, de ecologische informatie en welke dosering er nodig is van het product. Wij staan daarnaast ook altijd voor u klaar om vragen over producten te beantwoorden. Service staat bij ons voorop en daarom vinden wij het belangrijk dat u voldoende bent geïnformeerd over de schoonmaak middelen die u bij ons gaat kopen. Mocht u op zoek zijn naar een product dat niet in onze webshop staat, neem gerust contact met ons! Wij zijn bereid om samen met u naar het product te kijken, zodat we het wellicht alsnog kunnen aanbieden.

Wilt u meer dan alleen schoonmaakmiddelen kopen?

Naast het feit dat wij een ruim aanbod hebben aan schoonmaakmiddelen bieden wij ook andere facilitaire benodigdheden. Zo hebben wij in onze shop papier, plastic zakken, handreiniging, schoonmaakmaterialen, borstelwerk, glasreiniging, disposables, machines, luchtverfrissing, tafelaankleding en kantoor- & kantinebenodigdheden. U hoeft voortaan nog maar bij één leverancier al uw schoonmaakmiddelen te kopen. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij een gratis levering vanaf €150 en kunt u bestellen op rekening. Zelf zijn wij gevestigd in Sittard, maar ons verzorgingsgebied is het gehele zuiden van Nederland. Mocht u na een tijd onderhoud nodig hebben aan een van uw machines? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij hebben onze eigen technische service en onze gecertificeerde keurmeester kan bijvoorbeeld uw reinigingmachine repareren, onderhouden en keuren door middel van een NEN-keuring.