Schoonmaakpads  | Omnimar

Schoonmaakpads

Bent u op zoek naar een effectieve en duurzame manier om uw pand schoon te maken? Dan bent u bij Omnimar aan het juiste adres! Onze schoonmaak pads zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik maar ook geschikt voor meerdere oppervlakten. Of er nu hardnekkige vlekken moeten worden verwijderd of dat er dagelijks onderhoud gepleegd moet worden, onze schoonmaakpads bieden de uitkomst. Ontdek ons assortiment en ervaar het gemak van schoonmaken met Omnimar!

De schoonmaak pads van Omnimar

De schoonmaakpads van Omnimar zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een grondige reiniging van uw oppervlakten. Onze pads zijn geschikt voor verschillende soorten vloeren en oppervlakten, waaronder hout, laminaat, tegels en linoleum. Bovendien zijn onze schoonmaakpads voorzien van microvezels, maar ook van nylon/polyester (super pads) of in combinatie van nylon/polyester en microscopische diamanten (diamont pads). Hierdoor nemen ze niet alleen vuil en stof op, maar verwijderen ze ook bacteriën en allergenen. Hierdoor zorgt u niet alleen voor een schone, maar ook een hygiënische omgeving. Kies voor de schoonmaakpads van Omnimar en ervaar het gemak en de effectiviteit van schoonmaken met duurzame materialen. De pads van Omnimar hebben een groot reinigend vermogen en zijn in de meeste gevallen aan beide zijden bruikbaar.

Verschillende soorten pads

Bij Omnimar hebben we een groot assortiment aan schoonmaak pads die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. De pads zijn te gebruiken op verschillende vloeren, van tegels tot pvc. Ook zijn ze te verkrijgen in verschillende maten, voor grote of kleine oppervlaktes.

Eenvoudig te gebruiken schoonmaakpads

Hoe gebruik je de schoonmaakpads? Deze zijn eenvoudig te gebruiken in combinatie met een schoonmaakmachine en een beetje schoonmaakmiddel. Bevestig de pad op de machine of op een padhouder. U kunt nu het oppervlak schoonmaken. Na afloop kunt u of de pad weggooien, of in de was gooien voor het volgende gebruik (dit ligt aan het soort schoonmaakpad u gebruikt).

Schoonmaakartikelen

Naast de schoonmaak pads hebben we ook nog andere schoonmaakartikelen die uw pand of huis er weer blinkend uit laten zien. Neem eens een kijkje op onze webshop! De volgende artikelen bieden wij aan:

  •          Moppen en mopplaten

  •         Microvezeldoeken

  •          Hulpmaterialen

  •          Disposables

En nog veel meer. In onze shop kunt u gemakkelijk schoonmaak pads of andere schoonmaakartikelen bestellen. Wij zijn een totaalleverancier op gebied van schoonmaak, hygiëne, desinfectie en meer.

De voordelen van Omnimar

Omnimar is een leverancier van sanitaire inrichtingen, reinigingsmiddelen, materialen en meer. Indien uw bedrijf bestelt bij Omnimar biedt het verschillende voordelen, namelijk:

  •          Gratis levering vanaf € 250,00
  •           Deskundig advies over professionele schoonmaakartikelen

  •          Eigen technische service

  •         Schoonmaakartikelen bestellen op rekening

Indien u interesse heeft in onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)46 4105100.