Glasbewassing en glasreiniging van Omnimar

Glasbewassing

Glasbewassing, ook wel glasreiniging of gewoon het lappen van de ramen genoemd, is meestal niet de meest favoriete huishoudelijke klus. Veel mensen vinden glasbewassing niet alleen zwaar werk, maar ook nog eens niet lonend. Stralend schone ramen zijn natuurlijk een lust voor het oog, maar bij veel mensen blijven lelijke strepen achter na de glasbewassing. Al het werkt lijkt daardoor wel voor niets te zijn geweest. Maar ook veel bedrijven kampen met dit probleem. Het niet goed of vaak genoeg uitvoeren van glasreiniging kan een slechte indruk geven op (potentiële) klanten. Bij Omnimar kunt u terecht voor hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen voor glasbewassing. Denk hierbij aan trekkers en wissers, inwassers, ladders, doeken en emmers.

Wij zijn specialist op het gebied van schoonmaakmiddelen. U kunt dus bij ons ook terecht voor andere artikelen dan glasbewassing. Zo hebben wij een ruim assortiment in handreiniging, borstelwerk, luchtverfrissing, plastic zakken en schoonmaakmachines. Dit en meer kunt u allemaal terugvinden in onze webshop. Bent u naar iets op zoek en ziet u dit niet direct op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder!

Telescoop glasbewassing

Heeft u wel eens van telescoop glasbewassing gehoord? Het is een manier om lastige ramen op grote hoogte gemakkelijk te reinigen. Met telescoop glasbewassing hoeft u niet op een ladder te gaan staan om de ramen streeploos schoon te krijgen. Het is daarom een stuk veiliger om op deze manier ramen op een hoger gelegen verdieping schoon te krijgen. De meeste ongevallen gebeuren namelijk met ladders. Ze staan onstabiel op een gladde of oneffen ondergrond of worden niet op de juiste manier gebruikt. Ook een defect aan een ladder kan voor narigheden zorgen. Door gebruik te maken van telescoop glasbewassing kunt u op een veilige manier werken. U schuift namelijk heel gemakkelijk de steel uit waar aan het uiteinde een borstel zit. Wij verkopen in onze webshop verschillende telescoopstelen in verschillende lengtes. U kunt de steel uitschuiven geheel naar uw wensen. Zo kan een telescoopsteel gemakkelijk twee meter uitgeschoven worden. Ruim voldoende om de ramen op een tweede verdieping veilig vanaf de grond schoon te maken. De telescoop voor glasbewassing die wij in ons assortiment hebben is van hoogwaardige kwaliteit en wordt door veel professionals in de glasreiniging gebruikt.

Osmose glasbewassing

Osmose glasbewassing is wellicht niet voor iedereen een bekende term. Maar nu u weet wat telescoop glasbewassing is, komen we vanzelf uit bij osmose glasbewassing. Bij telescoop glasbewassing wordt er dus gebruik gemaakt van een lange steel met aan het uiteinde een borstel. Voor veel professionele bedrijven in glasbewassing is dit de ideale oplossing. Een heel aantal jaren geleden is namelijk in de ARBOwet vastgelegd dat het niet meer is toegestaan om ramen boven de tweede verdieping schoon te maken door op een ladder te gaan staan. Veel professionals in de glasbewassing kwamen daardoor in de problemen, want het enige alternatief leek een hoogwerker te zijn. Maar een hoogwerker of een steiger zijn een dure kostenpost. Gelukkig kwam er al snel de telescoop glasbewassing als alternatief.

Maar wat is osmose glasbewassing dan precies? Osmose glasbewassing is het reinigen van de ramen met osmosewater. In normaal kraanwater zit onder andere kalk en mineralen die zorgen voor de strepen op uw ruiten. Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van speciaal water waaruit dit alles gefilterd is. Het is puur water, zonder ook maar iets extra’s. Osmosewater wordt aangebracht met behulp van de uitschuifbare telescoopsteel. Aan het uiteinde van de steel zit een borstel die het osmosewater over het raam verdeelt. Het water komt zo hoog doordat het via een slang in de steel omhoog wordt gepompt. Osmose glasbewassing zorgt dus voor professioneel gewassen ramen die stralend en streeploos schoon zijn.

Hoge kwaliteit producten voor glasbewassing vindt u bij Omnimar

Wij van Omnimar zijn een echte specialist op het gebied van glasreiniging. Wij beschikken over een ruim assortiment dat regelmatig aangevuld wordt. Door onze jarenlange ervaring als facilitair totaalleverancier weten wij alles op het gebied van hygiëne. Wij werken uitsluitend met schoonmaakmiddelen van hoge kwaliteit zodat wij u kunnen verzekeren van uitstekende producten. Ook voor al uw vragen op dit gebied kunt u bij ons terecht. Ons team heeft ruime ervaring en kan u vrijwel overal mee helpen. Niet alleen op het gebied van glasbewassing, maar over alles op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Heeft u vragen voor ons? Of bent u op zoek naar een specifiek product en vindt u niet datgene wat u zoekt in onze webshop? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!