Tapijtreiniger kopen bij Omnimar

Tapijtreinigers

Een tapijtreiniger kopen zorgt ervoor dat de levensduur van het tapijt wordt verlengd en uw huis frisser ruikt en uitziet. Een tapijt wordt namelijk iedere dag blootgesteld aan vuil. Van de modder en viezigheid van buiten tot aan de koffievlekken en de etensresten van de lunch. Dit vuil hoopt zich vaak tot diep in de vezels. Hierdoor ontstaat er stofmijt en hebben bacteriën meer kans om zich te verspreiden. Een stofzuiger is een tijdelijke optie, maar kan dit na een tijd niet meer tegenhouden. Een tapijtreiniger kopen is dan ook erg handig wanneer u uw tapijt schoon wilt hebben en houden. Heeft u vragen over het gebruik van een tapijtreiniger? Of heeft u vragen over een specifieke reiniger? Neem gerust contact met ons op via de website, wij staan voor u klaar om al uw vragen

Een professionele tapijtreiniger kopen bij Omnimar

Wilt u een professionele tapijtreiniger kopen? Wij van Omnimar zijn een facilitaire totaalleverancier gevestigd in Sittard. Wij willen een totaalconcept adviseren, inventariseren en leveren zodat u maar één leverancier nodig heeft voor al uw facilitaire zaken. We bieden een breed pakket aan op het gebied van schoonmaakmiddelen, sanitair en hygiëne, glasbewassing, verbruiksartikelen en kantoor en horeca. Van plastics en poetspapier tot werkkledij en machines. Kwaliteit, service en een goede prijsstelling staan bij ons voorop. Door onze korte lijnen binnen ons bedrijf krijgt u direct antwoord op al uw vragen. Daarnaast leveren wij de bestellingen tot de gewenste plek in het gehele zuiden van Nederland. Onze kwaliteit laten wij zien in onze topproducten. Ook als u een professionele tapijtreiniger gaat kopen bent u gegarandeerd van een kwalitatief uitstekend product. Onze producten zorgen er niet alleen voor dat uw tapijt schoon wordt, maar ook nog eens lekker ruikt. Als u heeft besloten om een tapijtreiniger te kopen is het belangrijk dat het product op de juiste manier wordt gebruikt voor het optimale resultaat. Allereerst begint u met het stofzuigen van het tapijt. Daarna kunt u het schuim aanbrengen, dit kan met een borstel of een mechanische eenschijfsmachine met schuimcompressor op een lage snelheid. Laat het schuim goed opdrogen zodat de viezigheid erna kan worden afgezogen met de stofzuiger. 

Een tapijtreiniger machine is geen overbodige luxe

Voor een beter resultaat kunt u in samenwerking met een tapijtreiniger een tapijtreiniger machine gebruiken. Een tapijtreiniger machine is een mechanische vloerreiniging met een sproei-extractie. Hierdoor zijn lastige plekken in tapijten en karpetten beter schoon te krijgen. Ideaal voor plekken zoals een restaurant, bioscoop en kantoren. Wij bieden u gratis levering van uw bestelling vanaf € 150 en u kunt uw schoonmaakartikelen altijd bestellen op rekening. Wij willen er na uw aankoop ook voor u zijn en daarom hebben wij ook onze eigen technische service. We zijn een VSR gecertificeerde schoonmaak kwaliteitsinspecteur en daarom wordt de reparatie, onderhoud en NEN- keuring van uw tapijtreiniger machine uitgevoerd door één van onze gecertificeerde keurmeesters. Zo kunnen wij u van dienst zijn als dé leverancier van al uw facilitaire zaken.

Een vloerbedekking reiniger is net zo belangrijk

Bij ons kunt u voor al uw soorten vloeren terecht, dit geldt ook voor een vloerbedekking reiniger. Een vloerbedekking reiniger werkt hetzelfde als een tapijtreiniger. Het is belangrijk om een vloerbedekking regelmatig te reinigen om zo de levensduur te verlengen en te voorkomen dat het vuil er niet meer uitgaat. Heeft u een bepaalde reiniger gezien die wij niet in het assortiment hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereid om samen met u te kijken naar het product en er eventueel voor te zorgen dat we het product alsnog kunnen bieden. Wij garanderen een vlekkeloze uitlevering van uw vloerbedekking reiniger. Als klant heeft u dan ook altijd toegang tot uw online orderstatus, uitleveringstoezicht, bestelhistorie en offertes. Daarnaast stellen wij schoonmaakplannen op en bieden wij begeleiding en instructie van uw personeel aan. Wilt u graag meer weten over onze begeleiding? Of wilt u dat wij een inventarisatie van sanitaire middelen uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak zullen wij u een deskundig advies over onze professionele schoonmaakartikelen geven.