Fimap Genie XS Schrobmachine
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fimap Genie XS Schrobmachine

Fimap Genie XS Schrobmachine

€ 2.581,00 Exclusief belasting

€ 2.581,00 Exclusief belasting

Geleverd binnen 1-3 werkdagen

local_shipping GRATIS bezorging bij bestellingen hoger dan € 250,00

De Fimap Genie XS is de eerste batterij aangedreven schrobmachine in de kleinste ruimtes ingezet kan worden. Handmatige reiniging wordt daarmee overbodig.

De parabolische zuigmond volgt de 28 cm grote borstel in iedere bocht. En kan zelfs achteruit werkend de vloer perfect drogen. Ook onder tafels en stoelen.

De Li-ion batterij heeft voldoende capaciteit om tot 60 minuten op een batterijlading te kunnen werken. Tussendoor bijladen vormt geen enkel probleem voor dit type batterij. Hierdoor is de XS altijd klaar voor gebruik. Met een extra batterij is het zelfs mogelijk om constant door te wisselen.

De Fimap Genie XS wordt volledig vanaf de ergonomische, in hoogte verstelbare, handgreep bedient. Door een simpele druk op de Eco-knop worden geluidsniveau, energieverbruik en waterverbruik gereduceerd. Dat maakt de XS geschikt voor gebruik zonder dat mensen in de omgeving gestoord worden.

De Genie XS is compact, robuust en lichtgewicht. Met de handgreep opgeklapt kan de gebruiker de machine eenvoudig optillen en er zelfs zonder al te veel inspanning trappen mee op- en aflopen.

Fimap
M0990021
106953
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)