Schoonmaakmachines en schoonmaakapparaten van Omnimar

Schoonmaakmachines

Schoonmaakmachines zijn er om het schoonmaken allemaal net even wat makkelijker te maken. Van tapijtreinigers tot schrobmachines, bij Omnimar vindt u een ruim aanbod aan diverse schoonmaakmachines. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Wij bieden u een totaalconcept voor al uw facilitaire zaken, dus bij ons vindt u veel meer dan alleen schoonmaakmachines. Voor alle zaken op het gebied van schoonmaak en hygiëne bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor plastics, werkkledij, papier, kantoorartikelen, enzovoort. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Bekijk dan onze webshop. Heeft u vragen of wilt u geadviseerd worden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze professionals helpen u graag!

Een schoonmaakmachine aanschaffen

Het kopen van een schoonmaakmachine kan een flinke investering zijn. Wij hanteren lage prijzen, waarbij de kwaliteit zeker niet verloren gaat. Bij ons vindt u dus schoonmaakmachines van hoge kwaliteit voor eerlijke en duidelijke prijzen. Door de menubalk bovenin het scherm kunt u eenvoudig ons assortiment bekijken. Heeft u een schoonmaakmachine gevonden dat voldoet aan uw wensen? Dan kunt u deze snel en makkelijk via de website bestellen. Uiteraard zorgen we bij onze schoonmaakapparaten er ook voor dat de reparatie, het onderhoud en de NEN-keuring door onze gecertificeerde keurmeester wordt uitgevoerd. Omdat wij een totaalconcept bieden voor al uw facilitaire zaken, heeft u dus maar te maken met één leverancier: Omnimar! Wij werken volledig volgens de HACCP en ARBO normen. Onze service, in combinatie met de hoge kwaliteit en goede prijsstelling, maakt ons de geschikte partij voor al uw schoonmaakapparaten.

Schoonmaakapparaten voor iedere klus

Door ons brede assortiment aan schoonmaakmachines zit er altijd wel een geschikt apparaat bij voor uw klus. Wij bieden een totaalconcept voor al uw facilitaire zaken, dus naast schoonmaakmachines vindt u bij ons ook een uitgebreid assortiment aan andere schoonmaakproducten, hygiëne en kantoor- en horeca artikelen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor dispensers en poetspapier. U vindt ons assortiment in de webshop. Heeft u iets gevonden? Dan kunt u eenvoudig via de website bestellen, maar we nemen ook bestellingen per mail aan. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale wensen doorgeven bij de bestelling of om advies vragen. We zorgen er uiteraard voor dat bestellingen die zowel via de webshop als via de mail worden geplaatst vlekkeloos worden uitgeleverd door onze ervaren medewerkers.

Schoonmaakapparaat kopen bij Omnimar

Als u ervoor kiest om een schoonmaakapparaat te kopen bij Omnimar, dan kiest u niet alleen voor hoge kwaliteit maar ook voor service en eerlijke prijzen. Door onze overzichtelijke webshop weet u meteen welke schoonmaakapparaten we aanbieden en welke prijs hierbij hoort. Bestellingen boven de €150,00 leveren we gratis bij het door uw opgegeven adres af. Daarnaast kunt u bij ons eenvoudig bestellen op rekening. We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om een geschikte schoonmaakmachine te kopen. Dus heeft u vragen, opmerkingen of mist u iets op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!