Fimap Genie E Schrobmachine
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fimap Genie E Schrobmachine

Fimap Genie E Schrobmachine

€ 2.697,50 Exclusief belasting

€ 2.697,50 Exclusief belasting

Geleverd binnen 1-3 werkdagen

local_shipping GRATIS bezorging bij bestellingen hoger dan € 250,00

De Fimap Genie is de oplossing voor het machinaal reinigen van vloeren in kleine ruimtes en ruimtes waar veel obstakels zijn.

De Genie is de kleinste schrobmachine in de markt en is zowel beschikbaar met batterij aandrijving als met een 230V kabel. En als schrob- veegmachine met batterijaandrijving. Hij schrobt de vloer intensief met een schrobborstel met een diameter van 35 cm. Of met twee cilindrische borstels met een werkbreedte van 35 cm. Het zuigt het vuile water direct op zodat een schone en direct beloopbare vloer achterblijft. De Bs uitvoering veegt eventueel losliggend vuil ook direct in een uitneembare vuillade. Dankzij de opklapbare handgreep en de rondom de borstel bewegende parabolische zuigmond kan probleemloos tot in de hoeken en onder tafels worden geschrobd. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Fimap Genie in veel gevallen de handmatige schoonmaak kan vervangen.

Eigenschappen

De watertanks van de Genie 35 zijn afneembaar en hebben een inhoud van 10 liter voor de batterij versie en 7 liter voor de kabelversie. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat de Genie in iedere werkkast kan worden opgeborgen. Zeker als hij in opgevouwen toestand wordt weggezet.

De Genie 35 B en Bs kunnen ongeveer vijf kwartier werken op een batterijlading. Vervolgens kan de batterij met de ingebouwde lader bij ieder stopcontact weer opgeladen worden. Indien een langere werktijd is gewenst kan de batterij ook eenvoudig, zonder gereedschap, worden gewisseld.

Specificaties:
Capaciteit: 1050 m²/uur
Werkbreedte: 360 mm
Borsteldruk: 17,70 kg
Inhoud schoonwatertand: 7 liter
Inhoud vuilwatertand: 9 liter
Capaciteit: 230 V
Soort aandrijving: Semi-auto.
Zuigmondbreedte: 440 mm
Geluid: 66 dB
Afmetingen (LxBxH): 615 x 465 x 1105 mm

Fimap
M0990023
103890
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)