Fimap FV9+ Stofzuiger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fimap FV9+ Stofzuiger

Fimap FV9+ Stofzuiger

€ 658,50 Exclusief belasting

€ 658,50 Exclusief belasting

Geleverd binnen 1-3 werkdagen

local_shipping GRATIS bezorging bij bestellingen hoger dan € 250,00

De Fimap FV9+ en FV9+B rugzak stofzuigers maken het makkelijker en sneller om met name kleine ruimtes schoon te maken, zoals bioscopen, theaters, bussen, treinen en vliegtuigcabines. Zij zijn comfortabel om te dragen dankzij het lage gewicht en de verstelbare, gevoerde schouderbanden. De  handige accessoire riem zorgt ervoor dat verschillende zuigmonden altijd binnen handbereik zijn, waardoor er toegang is tot de meest ingewikkelde hoeken. De optionele HEPA filter garandeert excellente filtratie van de kleinste stofdeeltjes en de terugkeer van perfect schone lucht in de omgeving.

De Fimap FV9+ is voorzien van een 15 meter lange High Visibility cable. De FV9+B geeft door de Li-ion batterij nog meer bewegingsvrijheid 

De FV9+B is altijd klaar voor gebruik. Er is geen zelf-ontlading, hij is er altijd klaar voor als je hem nodig hebt. Geen geheugen effect, je kan de batterij opladen wanneer jij het wilt. De handige batterijlader en snelle lading zorgt ervoor dat de batterij overal kan worden opgeladen, zonder tijdverspilling. De FV9+B kan verschillende keren per dag gebruikt worden. Uitgerust met een set zuigmonden om aan elke behoefte te voldoen. De FV9+B is effectief in elke situatie.

Fimap
M0950045
108391
chat Commentaar (0)