Unger ErgoTec Ninja Raamtrekker 35cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Unger ErgoTec Ninja Raamtrekker 35cm

Unger ErgoTec Ninja Raamtrekker 35cm

€ 36,66 Exclusief belasting

€ 36,66 Exclusief belasting

Geleverd binnen 1-3 werkdagen

local_shipping GRATIS bezorging bij bestellingen hoger dan € 250,00

Compleet met NINJA-rail. Zacht rubber.

Ergonomische greep

Geëxtrudeerde high-tech T6-aluminium rail

Professioneel soft-rubber

40° kophellingsversie

De nieuwe ErgoTec NINJA wisser heeft talrijke functies, die de efficiëntie van professionele glazenwassers duidelijk verhogen. Breedtes tot 105cm zorgen voor een drastische verlaging van de tijdsduur voor de reiniging van grote oppervlakken, zodat u meer kunt doen in minder tijd.

De revolutionaire ergonomische constructie zorgt voor onberispelijk, eenvoudig werken, zelfs na uren intensieve reiniging. De ErgoTec NINJA wisser, het slimste gereedschap voor professionele glazenwassers.

Perfect op de menselijke hand afgestemd.
Hoogwaardige antisliprubberen coating voor meer comfort en perfect gebruik. Duimvlak: aan de bovenkant, om extra druk te kunnen uitoefenen.

Effectieve superlange rail: Rails in verschillende lengtes tussen 20 cm en 105 cm. Altijd de juiste afmeting om efficiënt te werken. Zelfs grote etalages kunnen snel gereinigd worden.

TriLoc mechanisme: Voorkomt onbedoeld loskomen van de rail. Snel en veilig rails vervangen en nieuwe aanbrengen.

High-Tech-T6-aluminium: de lichte en stijve uit vliegtuigbouwaluminium geperste rail buigt niet en houdt het trekrubber helemaal recht op het glazen oppervlak. Gaat niet kapot, buigt niet. Perfecte drukverdeling: minder krachtinspanning bij elke raillengte.

Flexibele rubberpositionering: Keuze uit twee rubberposities. Onderste positie voor kortere rails, hogere positie voor langere rails: zo hebt u altijd een goede druk op en contact met het venster.

Zwenkfunctie: Perfect voor werkzaamheden met de steel of bij moeilijk bereikbare oppervlakken. Met de RVS-schroef die eenvoudig met een muntje versteld kan worden kunt u de spanning verhogen of verlagen. De middelste positie kan door indrukken van de vergrendeltoets gefixeerd worden.

Afmeting trekker: 35 cm

Unger
2100143
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)