Desinfectie dispenser bij Omnimar

Dispenser

Dispensers komt u tegenwoordig overal tegen. Ze zijn te vinden in restaurants, kantoren, scholen en zelfs in winkels. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten. Er is voor bijna iedere (sanitaire) ruimte wel een bijbehorende dispenser verkrijgbaar. Een dergelijke houder is uitermate nuttig om papieren handdoekjes, desinfectie of soortgelijke producten in te bewaren. Op die manier wordt de gehele ruimte een stuk georganiseerder en ziet het geheel er heel wat netter uit. Wij van Omnimar helpen u graag aan de ideale dispenser uit ons assortiment.

Wat is een dispenser?

Een dispenser is een houder/apparaat waarin u verschillende materialen eenvoudig en geordend kunt opbergen. De houder kan worden ingezet voor een breed scala aan producten zoals zeep, tissues, lotion en desinfectiemiddelen. Voor ons assortiment van desinfectiemiddelen, klik op deze link.

Waarom is een dispenser handig?

Dispensers zorgen er ten eerste voor dat u uw producten efficiënt kunt opbergen. Zo voorkomt u verspilling. Bovendien zorgt een dispenser voor hygiëne, omdat de gebruiker niet in direct contact staat met het product. Verdere voordelen van dispensers zijn:

·         Besparen van kosten, want u verbruikt minder artikelen en er vindt dus minder verspilling plaats

·         Beter voor het milieu door minder verspilling

·         Oogt opgeruimd en geordend

·         Upgrade van de uitstraling van uw ruimte

·         Gaat lang mee

·         Makkelijk te gebruiken

Welke soorten dispensers zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten dispensers op de markt in allerlei vormen, maten en materialen. De populairste soorten zijn toch wel de handzeepdispensers, dispenser desinfectie en de papieren handdoekjes dispenser.

Een handzeep dispenser

Zonder zeep kan men de handen niet goed wassen. Hoewel warm of heet water effectief zal zijn om een deel van de bacteriën te doden, zal dit er niet voor zorgen dat uw handen volledig schoon zijn. Daarom raden wij u ten zeerste aan om een dispenser met handzeep aan te schaffen en op te hangen naast de kraan. Zodoende zorgt u ervoor dat deze eenvoudig bereikbaar is en zal degene die zijn handen aan het wassen is, niet vergeten om ook zeep te gebruiken. In ons assortiment hebben wij een grote variatie aan handzeep dispensers. Het grootste deel kunt u gewoon aan de muur hangen, één deel wordt handmatig bediend en een ander deel werkt automatisch. Bij Omnimar is er dus voldoende keuze voor een fijne handzeep dispenser.

Een desinfectie dispenser

De laatste jaren is gebleken hoe belangrijk het is om uw handen, naast goed te wassen, ook te desinfecteren. Desinfectie zorgt er namelijk voor dat bacteriën gedood worden, waardoor u met desinfectiemiddelen kunt voorkomen dat u of uw collega’s ziek worden door kruisbesmettingen. Zeker in sectoren waarbij hygiëne van belang is, zoals de gezondheidszorg of de voedselsector, is een dispenser met desinfectiemiddel onmisbaar. 

Een handdoek dispenser

Wij raden iedere eigenaar van een bedrijfspand aan om een handdoek dispenser aan te schaffen. In een bedrijfspand zijn doorgaans meerdere mensen tegelijk aanwezig. Dat houdt in dat er ook meermaals gebruik gemaakt wordt van het toilet. In dat geval is het fijn dat er een mogelijkheid is om de handen te drogen na het wassen. Zelf raden wij aan om hier een papier dispenser voor te gebruiken. Het werken met papieren handdoekjes is namelijk veel hygiënischer dan wanneer iedereen dezelfde stoffen handdoek gebruikt. Een groot nadeel van een stoffen handdoek is namelijk dat er vieze bacteriën op de handdoek achterblijven, wanneer degene voor u niet goed de handen heeft gewassen. Met een papieren handdoekjes dispenser is de kans op kruisbesmetting nihil. Bij Omnimar bieden wij een grote variatie van dispensers aan die u aan de muur kunt hangen: van toiletpapier houders tot een dispenser voor papier om mee te poetsen.

Onze merken en diensten

Wij bieden een breed assortiment dispensers van topmerken aan. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de geldende Europese normen en veiligheidseisen. Onze artikelen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en gaan lang mee. Maar daar blijft het bij ons niet bij. Wij zijn namelijk dé facilitair totaalleverancier van Zuid-Nederland op het gebied van schoonmaak, hygiëne, desinfectie en nog veel meer. Bij ons kun je dus ook terecht voor verscheidene verbruiksartikelen, schoonmaakmachines, schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen én kantoor- en horecabenodigdheden. Zoek dus zeker niet verder voor al uw facilitaire benodigdheden, want bij Omnimar bent u in één keer volledig voorzien. Vanaf € 150,00 bieden wij zelfs gratis levering en u kunt eenvoudig op rekening bestellen. Tot slot zullen wij u altijd voorzien van deskundig schoonmaakadvies en bieden wij onze eigen technische service aan. Dát is het totaalpakket van Omnimar.