Desinfectie dispenser bij Omnimar

Dispenser

Dispensers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten. Er is voor bijna iedere sanitaire ruimte wel een bijbehorende dispenser te verkrijgen. Een dergelijke houder is uitermate nuttig om papieren handdoekjes, desinfectie of soortgelijke producten in te bewaren. Op die manier wordt de gehele ruimte een stuk georganiseerder en ziet het geheel er heel wat netter uit. Bij Omnimar bieden wij een groot assortiment dispensers aan. Bent u dus op zoek naar een desinfectie dispenser, een papieren handdoekjes dispenser of wellicht een andere soort dispenser? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u namelijk graag verder.

Een handdoek dispenser kopen

Wij raden iedere eigenaar van een bedrijfspand aan om een handdoek dispenser aan te schaffen. In een bedrijfspand zijn doorgaans meerdere mensen tegelijk aanwezig, dat wilt dus zeggen dat er ook meermaals gebruik gemaakt wordt van het toilet. In dat geval is het fijn dat er een mogelijkheid is om de handen te drogen na het wassen. Zelf raden wij het meest aan om hier een papier dispenser voor te gebruiken. Het werken met papieren handdoekjes is namelijk veel hygiënischer dan wanneer iedereen een stoffen handdoek gebruikt. Een groot nadeel van een stoffen handdoek is dat wanneer degene voor u wellicht niet goed de handen goed heeft gewassen, er vieze bacteriën op de handdoek achterblijven. Met een papieren handdoekjes dispenser is de kans op kruisbesmetting is nihil. Een ander nadeel van stoffen handdoeken is hoewel normale handdoeken een chiquere uitstraling zullen geven, dit uw maandelijkse kosten flink zullen verhogen. Bij Omnimar bieden wij een grote variatie van dispensers aan die u aan de muur kunt hangen. Van toiletpapier houders tot een dispenser voor papier om mee te poetsen.

Het aanschaffen van een desinfectie dispenser

Zonder zeep kunnen er geen handen worden gewassen. Alhoewel warm of heet water effectief zal zijn om een deel van de bacteriën te doden, zal dit er niet voor zorgen dat uw handen volledig schoon zullen zijn. Enkel het gebruik van water gaat er dus niet voor zorgen dat uw handen bacterievrij zijn. Daarom raden wij u ten zeerste aan om een dispenser van desinfectie aan te schaffen en op te hangen naast de kraan. Zodoende zorgt u ervoor dat deze eenvoudig bereikbaar is en zal degene die zijn handen aan het wassen is, niet vergeten om ook zeep te gebruiken. In ons assortiment hebben wij een grote variatie aan desinfectie dispensers. Het grootste deel kunt u gewoon aan de muur hangen, één deel wordt handmatig bediend en een ander deel werkt automatisch. Bij Omnimar is er dus voldoende keuze voor een fijne desinfectie dispenser.

De aankoop van dispensers en al uw facilitaire benodigdheden doet u bij Omnimar

Ons assortiment dispensers is zo uitgebreid, dat u op alle vlakken zult slagen. Bent u op zoek naar handdoek dispenser of toch een toiletrol houder? Wij hebben voor iedere situatie een geschikte houder en dispenser in de aanbieding. Heeft u graag dat uw personeel en bezoekers eenvoudig hun handen kunnen wassen? Ook dan kunt u voor een dispenser van desinfectie bij Omnimar terecht. Maar daar blijft het bij ons niet bij. Wij zijn namelijk dé facilitair totaalleverancier van Zuid-Nederland op het gebied van schoonmaak, hygiëne, desinfectie en nog veel meer. Bij ons kun je dus ook terecht voor verscheidene verbruiksartikelen, schoonmaakmachines, schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen, producten voor luchtverfrissing, materiaal voor glasreiniging én kantoor- en horecabenodigdheden. Zoek dus zeker niet verder voor al uw facilitaire benodigdheden, want bij Omnimar bent u in één keer volledig voorzien. Vanaf € 150,00 bieden wij zelfs gratis levering en u kunt eenvoudig op rekening bestellen. Tot slot zullen wij u altijd voorzien van deskundig schoonmaakadvies en bieden wij onze eigen technische service aan. Dát is het totaalpakket van Omnimar.