Inwassers | Omnimar

Inwassers

Inwassers zijn haast niet meer te missen als we het hebben over schoonmaakartikelen. Kies daarom voor de juiste inwasser bij Omnimar! Bekijk ons assortiment op deze pagina.

Inwasser voor ramen

Hét onmisbare hulpmiddel bij het reinigen van ramen is een inwasser voor ramen. Deze zorgt namelijk voor een streeploze glans en verwijdert alle vlekken onmiddellijk. Een ramen inwasser zorgt er ook voor dat u tijd kunt besparen. Door het brede reinigingsoppervlak is er namelijk minder water nodig. Dit zorgt op den duur voor het verminderen van druipend water op bijvoorbeeld vensterbanken. Een raam inwasser is op een gebruiksvriendelijke manier ontworpen met handige stelen. Hierdoor kan deze veilig gebruikt worden voor hoge ramen en het bereiken van moeilijke plekjes. Bovendien zijn inwassers kostenbesparend doordat ze herbruikbaar zijn. Dit vergemakkelijkt het reinigen van de ramen.

Benodigdheden bij een ramen inwasser

Een inwasser heeft natuurlijk een aantal onderdelen nodig. Daarvoor bent u ook bij Omnimar op de juiste plek! Om de schoonmaakartikelen compleet te maken hebben wij een breed assortiment aan inwassers met bijbehorende onderdelen.

Inwashouder

Wilt u een inwasser kopen? Vergeet dan niet een inwashouder aan te schaffen. We bieden inwashouders in verschillende maten aan. Met onze inwashouders wordt schoonmaken gemakkelijk. Het houdt namelijk het sopje vast terwijl het voor een gelijkmatige reiniging zorgt.

Inwashoes

Onze inwashoezen bevatten zachte vezels die vuil losmaken en vasthouden. Hierdoor kunnen grote oppervlakken grondig worden gereinigd. Wilt u dus een inwasser, vergeet dan zeker niet de inwashoes. Ook deze bieden we aan in verschillende maten.

Sponsen in plaats van inwassers

Wilt u in plaats van inwassers kopen een spons aanschaffen? Ook dat is mogelijk bij Omnimar! Wij bieden diverse sponzen aan in verschillende maten. De spons is duurzaam doordat het 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar is. Het belangrijkste voordeel hierbij is dat de spons uiteraard een uitstekend absorptievermogen heeft. Perfect te gebruiken als schoonmaakmiddel dus!

Verander uw schoonmaakervaring vandaag nog met inwassers

Bij Omnimar krijgt u de beste schoonmaakervaring bij het kopen van inwassers of onze andere professionele schoonmaakmiddelen. Met onze sanitaire schoonmaakmiddelen bijvoorbeeld kunt u al het sanitair grondig schoonmaken. Koop uw inwassers in de webshop van Omnimar! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.