Taski Swingo 350 B BMS Li-Ion
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taski Swingo 350 B BMS Li-Ion

Taski Swingo 350 B BMS Li-Ion

€ 7.227,72 Exclusief belasting

€ 7.227,72 Exclusief belasting

Geleverd binnen 1-3 werkdagen

local_shipping GRATIS bezorging bij bestellingen hoger dan € 250,00

Maximale autonomie
De nieuwe Li-Ion batterijen verhogen de batterijautonomie aanzienlijk tot meer dan 1 uur en leiden tot flexibeler gebruik van de machine en efficiëntere reiniging.
Deze batterijtechnologie past uitstekend in het kleinste model TASKI swingo 350.

Li-Ion batterijen staan tussentijdse oplading toe
Deze batterijtechnologie past uitstekend in het kleinste model TASKI swingo 350 zodat de gebruiker niet hoeft te wachten tot de batterijen volledig zijn opgeladen – de machine kan op ieder moment worden ingezet, zelfs wanneer de batterijen niet volledig zijn opgeladen.
Daarnaast is de laadsnelheid van de batterijen aanzienlijk sneller dan van conventionele gelbatterijen; de batterijen van de swingo 350 zijn volledig opgeladen na slechts 2,5 uur.

Verbeterde ergonomie
De Li-Ion batterijen zijn beduidend minder zwaar dan gelbatterijen, wat ervoor zorgt dat de machine lichter is en daardoor makkelijker te vervoeren naar andere locaties.

Verbeterde total cost of ownership
Doordat de levensduur van de batterijen wordt verlengd naar een cycli van meer dan 1000 en door de mogelijkheid van tussentijdse oplading, wordt de gebruiksefficiëntie van de klant verbeterd, waardoor de total cost of ownership van de TASKI machine uiteindelijk wordt verlaagd.

Diversey
M0990014
7523947
chat Commentaar (0)