Lijst van producten op merk Diversey

Kies voor Diversey voor uw professionele schoonmaak

Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie schoonmaakmiddelen, waarmee u, voor uw eigen bedrijf of voor uw klant, al uw professionele schoonmaak behoeftes kunt vervullen? Dan is Diversey dé keuze voor u. Met Diversey bent u verzekerd van de beste producten op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Dit alles met veiligheid in het achterhoofd. Diversey staat ervoor om mensen te beschermen en verzorgen, dag in dag uit. Alle producten zijn dan ook gericht op een veiligere leefomgeving voor de maatschappij.  

 

Assortiment Diversey

Omnimar biedt een groot assortiment aan Diversey producten aan, van desinfectie tot koffiemachine reiniger en zelfs producten als reinigingsdoekjes. Voor elk oppervlak hebben wij het juiste middel om te zorgen dat alles helemaal schoon wordt. De innovatieve totaaloplossingen van Diversey zijn ongeëvenaard op het gebied van professionele reiniging en hygiëne, wat uw behoeftes ook zijn. U kunt dus met een gerust hart kiezen voor Diversey.

 

Diversy is er voor elk bedrijf, in elke sector

Als wereldwijde aanbieder voor elke sector en elk bedrijf, kan Omnimar met Diversy ook uw bedrijf voorzien van de juiste producten op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Het maakt daarbij niet uit wat het marktsegment is. Van horeca tot onderwijs en van retail tot gezondheidszorg of zelfs agricultuur, alles is mogelijk. Neem eens een kijkje naar het assortiment van Diversy dat wij aanbieden, er zit gegarandeerd een product tussen dat u zoekt! Heeft u vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.