Taski Aero 8 Plus Stofzuiger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taski Aero 8 Plus Stofzuiger

Taski Aero 8 Plus Stofzuiger
€ 428,06 (incl. btw) € 428,06 (excl. BTW)
Exclusief BTW

local_shipping GRATIS bezorging bij bestellingen hoger dan € 250,00

Omschrijving

Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI Aero extreem stil met 53dB (A). Dit lage geluidsniveau maakt het mogelijk om de machine zonder problemen in te zetten bij de dagelijkse schoonmaak. Met de eco-modus knop kan het geluidsniveau nog verder verminderd worden tot zelfs 50db(A). De stilste in zijn klasse!De nieuwe TASKI Aero stofzuigers zijn zeer efficiënt en hebben een 585W motor.

Deze motor geeft hetzelfde resultaat als een stofzuiger met een motor met meer dan 900W. Dit kan worden bereikt d.m.v. een innovatieve luchtstroom inclusief een unieke fluistertechnologie. TASKI Aero zuinige motor Niet alleen beter voor het milieu, ook aanzienlijk minder stroomkosten.Standaard is de TASKI Aero voorzien van een telescoopsteel waardoor gebruikers altijd de juiste houding kunnen aannemen.

Hierdoor worden rug en gewrichten minder belast. Bovendien is de machine fluisterstil en wendbaar waardoor de gebruiker zonder problemen de stofzuiger voor langere tijd kan gebruiken. Door het opwikkelsysteem dat standaard in de PLUS modellen zit, bespaart men tijd en kan de stofzuiger makkelijk en veilig worden verplaatst.

Tijdens het gebruik zorgt de opvallende oranje kabel ervoor dat omstanders maar ook de gebruiker er niet snel over zullen struikelen. De 12,5 meter lange kabel kan als het nodig is, door de gebruiker zonder gereedschap worden vervangen De Aero 8 heeft een ketelinhoud van 13 liter. De PLUS modellen hebben onder andere een “haspel”-systeem om de elektriciteitskabel op te rollen en een eco-modus waardoor het geluidsniveau nog verder verlaagd wordt tot slechts 50dB(A)!

Datasheet

M0950013
7524249