Desinfectiemiddel schoonmaak van Omnimar

Desinfectiemiddel

Het gebruik van een desinfectiemiddel is nog nooit zo belangrijk geweest. Waar u ook komt, op kantoor, in de horeca of bij mensen thuis, overal komt u desinfectiemiddelen tegen. Door regelmatig gebruik te maken van een desinfectiemiddel verkleint u de kans op het verspreiden van bacteriën en virussen. Dit komt omdat desinfectiemiddelen micro-organismen onschadelijk maken. Dit geldt zowel voor op de huid als op voorwerpen en oppervlakten. Een hygiënische omgeving begint dus bij het gebruik van desinfectiemiddel. Bij Omnimar kunt u terecht voor de beste desinfectie schoonmaakmiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Ons ruime assortiment aan desinfectie schoonmaakmiddelen kunt u vinden in onze shop. Behalve desinfectiemiddelen bieden wij een zeer breed assortiment aan schoonmaakartikelen aan op onze webshop. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere werkkledij, hogedrukreinigers en andere schoonmaakmachines, papier , plastic, glasreiniging, kantoor- en horeca artikelen en nog veel meer! Als u vragen heeft of niet direct vindt waar u naar op zoek bent, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Desinfectie schoonmaakmiddelen voor op kantoor

In kantoorruimtes komen veel mensen bij elkaar en deze spenderen vaak meerdere uren in dezelfde ruimte. Het is dan ook belangrijk om besmetting met virussen en bacteriën zo veel mogelijk proberen te voorkomen. Dit kan met behulp van desinfectie schoonmaakmiddelen. Voor u gebruik gaat maken van de desinfectie schoonmaakmiddelen is het noodzakelijk om alles eerst goed te reinigen. U dient alle stof, vet en vuil te verwijderen. Dit zorgt er echter niet voor dat schadelijke micro-organismen gedood worden, maar wel dat de desinfectie beter zijn werk kan doen. Dus begin eerst met het reinigen van bureaus, toetsenborden, deurklinken, lampenknoppen e.d. Vervolgens kunt u de desinfectie schoonmaakmiddelen gebruiken om alles te desinfecteren. Virussen en bacteriën worden gedood en daarmee onschadelijk gemaakt. Laat het desinfectiemiddel goed inwerken voor het beste resultaat. Wij raden u aan altijd eerst het etiket te lezen voor advies over gebruik. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen voor een deskundig advies over het gebruik van desinfectie schoonmaakmiddelen.

Reinigen met desinfectiemiddelen

We gaven zojuist al aan dat het erg belangrijk is om alles eerst goed te reinigen alvorens u met de desinfectie aan de slag gaat. Dit geldt niet alleen voor voorwerpen, maar ook voor uw handen. Was dus eerst goed uw handen met water en zeep. Maak vervolgens gebruik van een desinfectiemiddel van hoge kwaliteit. Al onze desinfectiemiddelen die wij aanbieden voldoen aan alle kwaliteitseisen die hiervoor gesteld worden. U kunt deze desinfectiemiddelen dus op een veilige manier gebruiken en u bent ervan verzekerd dat ze hun werk goed doen. Als facilitair totaalleverancier kunt u bij ons voor alles op het gebied van schoonmaak, hygiëne, desinfectie etc. terecht. Dus geen tussenleveranciers of andere ongemakken. Wij van Omnimar doen alles in eigen beheer. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd VSR kwaliteitsinspecteur voor de schoonmaak en beschikken wij over een eigen technische dienst. Natuurlijk werken wij volgens de HACCP en ARBO normen. Omdat wij gespecialiseerd zijn op al deze gebieden, kunnen wij u voorzien van een deskundig advies op het gebied van schoonmaak. Dus wat uw vraag ook is, wij weten het antwoord!

Bij Omnimar vindt u alles op het gebied van desinfectie

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van facilitair onderhoud mogen wij onszelf inmiddels een expert op dit gebied noemen. Wij zijn in 2006 gestart en hebben in die tijd een geweldige groei doorgemaakt. Nog altijd groeien wij verder en dat houdt dan ook in dat wij iedere dag streven naar een hogere kwaliteit en betere service. Daarom staan wij ook open voor suggesties. Wij horen graag van u wat wij nog kunnen verbeteren of wat u bijvoorbeeld mist in onze webshop. Ook als u vragen heeft over desinfectiemiddelen of over andere zaken op het gebied van facilitair onderhoud, horen wij dit graag voor u. Zo kunnen wij onze dienstverlening alsmaar verbeteren zodat u volledig tevreden onze website verlaat. Want daar streven wij naar. Dus heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team van Omnimar staat voor u klaar!