Dispensers | Omnimar

Papier dispensers

U komt het overal tegen: de papierdispenser. De houder met papieren handdoekjes op toiletten, in keukens, in laboratoria en op diverse andere plekken. Een papier dispenser is iets wat ieder bedrijf zou moeten hebben. Het is een makkelijke en bovendien hygiënische manier om uw handen af te drogen of schoon te maken. Bij Omnimar vindt u een brede collectie aan papierdispensers van kwalitatieve merken.

Wat zijn papier dispensers?

Een papierdispenser is een apparaat dat speciaal is ontworpen om papieren handdoeken of andere soorten papier handig op te bergen. Het is ontworpen om papier op een georganiseerde manier te bewaren en gemakkelijk toegankelijk te maken voor gebruikers. Papier dispensers zijn te vinden in openbare en commerciële ruimtes zoals toiletten, keukens, restaurants, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen, afhankelijk van het type papieren product dat erin moet worden opgeborgen en de omgeving waarin de papier dispenser gebruikt zal worden.

Wat zijn de voordelen van een papier dispenser?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van papierdispensers in openbare ruimtes en op de werkplek. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 • Verbeterde hygiëne: Papierdispensers zijn ontworpen om contact met oppervlakken te minimaliseren, waardoor de verspreiding van ziektekiemen wordt verminderd.
 • Minder afval: Papierdispensers zorgen voor een gecontroleerde hoeveelheid papier, wat resulteert in minder afval en een betere milieuvriendelijkheid.
 • Kostenbesparend: Door het gebruik van een papier dispenser kan de hoeveelheid papier die wordt gebruikt, worden beperkt, waardoor kosten worden bespaard.
 • Professionele uitstraling: Dispensers voor papier geven een professionele uitstraling aan openbare ruimtes en werkplekken.

De verschillende soorten papierdispensers

Er zijn verschillende soorten dispensers voor papier beschikbaar, elk met hun eigen unieke functies en voordelen. Hieronder staan enkele van de meest populaire opties:

 • Papier handdoek dispenser: Deze dispensers worden gebruikt om papieren handdoeken te bewaren. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder automatische dispensers die de handdoeken uitgeven wanneer er iemand onder staat. Zo is er bijvoorbeeld de witte papier handdoek dispenser.
 • Toiletpapierdispensers: Deze dispensers worden gebruikt om toiletpapier in op te bergen en worden meestal geïnstalleerd in toiletruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals onze duo toiletroldispenser.
 • Poetsrolhouders: Deze dispensers worden gebruikt om poetsrollen aan op te hangen. De poetsrolhouder is ontworpen om de poetsrol op zijn plaats te houden en te voorkomen dat deze van de houder rolt bij gebruik. Ze zijn ook verkrijgbaar in meerdere soorten en maten, zoals onze vloerstandaard voor maxirollen.
 • Jumbo roll dispensers: deze zijn ontworpen om grote rollen papieren handdoeken op te slaan en uit te geven voor gebruik in drukbezochte omgevingen, zoals in openbare toiletten, sportfaciliteiten en ziekenhuizen. Een voorbeeld hiervan vindt u in onze All Care PlastiQline 2020 Mini Jumboroldispenser Kunststof Wit.

Hoe kiest u de juiste papier dispenser voor uw bedrijf?

Het kiezen van de juiste papierdispenser voor uw bedrijf kan afhangen van verschillende factoren, waaronder de grootte van uw bedrijf, waar de dispenser geplaatst wordt, hoe vaak er gebruik wordt gemaakt van de dispenser en het soort papier dat wordt gebruikt. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van de juiste papierdispenser:

 • Capaciteit: De capaciteit van de papier houder is belangrijk, vooral als u een drukke locatie heeft met veel verkeer. Een dispenser met een grote capaciteit kan helpen om ervoor te zorgen dat u niet te vaak hoeft bij te vullen, wat tijd en geld kan besparen.
 • Type papier: Verschillende soorten papier hebben verschillende soorten dispensers nodig. Een houder voor toiletpapier is anders dan een papier handdoek dispenser.
 • Waar wordt de dispenser voor papier ingezet: De locatie van de dispenser is belangrijk bij het kiezen van het juiste type. Als u deze bijvoorbeeld in een kleine ruimte wilt installeren, wilt u er een die niet te veel ruimte inneemt.
 • Onderhoud: Het onderhoud van de dispenser kan een factor zijn bij het kiezen van de juiste papierhouder. Sommige dispensers hebben minder onderhoud nodig dan andere. Bijvoorbeeld, een dispenser met een grote capaciteit hoeft minder vaak bijgevuld te worden.
 • Kosten: De kosten zijn natuurlijk ook belangrijk bij het kiezen van de juiste dispenser. U wilt een papier dispenser kiezen die past binnen uw budget, maar die ook van goede kwaliteit is en aan uw behoeften voldoet.

Waarom dispensers voor papier bij Omnimar kopen?

Bij Omnimar kunt u terecht voor een compleet assortiment aan facilitaire artikelen op het gebied van schoonmaak en hygiëne, evenals kantoorbenodigdheden, werkkleding, machines en meer. U kunt de dispensers kopen of een bruikleenovereenkomst afsluiten. De dispensers zijn in dit geval gratis, maar er wordt afgesproken dat er voor een bepaalde periode een bepaald handdoekje of toiletpapier bij Omnimar wordt afgenomen. Als VSR-gecertificeerd bedrijf kunt u vertrouwen op onze kwalitatieve producten. Onze prioriteiten zijn kwaliteit, service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien verkopen wij ook allerhande soorten papier voor in uw papier dispensers. Bekijk via de link ons aanbod aan papier dispensers