Reinigers voor het Interieur van Omnimar

Interieur

U kent het wellicht wel. U zit net lekker aan een drankje en iemand stoot een glas om over uw salontafel. Of u bent aan het koken en ineens begint de pan te spetteren, waardoor uw hele fornuis onder zit. In een mum van tijd kunt u deze nare vlekken verwijderen met een interieurreiniger. Hiermee kunt u alle oppervlakten schoonmaken die waterbestendig zijn. U heeft reinigers die voor het hele interieur geschikt zijn, maar er zijn ook reinigers die zich specifiek richten op bijvoorbeeld glas of interieurreinigers voor uw bank.

Wat is een interieurreiniger?

Een interieurreiniger is een schoonmaakmiddel dat u kunt gebruiken op waterbestendige oppervlakten in uw huis. U maakt met een interieurreiniger dingen schoon en ontvet ze hiermee. Een interieurreiniger is namelijk vaak een alkalisch middel. Dit is een schoonmaakmiddel met een pH-waarde hoger dan 7.0. U vindt verschillende soorten interieurreinigers. Er zijn allesreinigers die u praktisch overal voor kunt gebruiken. Er zijn echter ook reinigers die zich speciaal richten op bepaalde oppervlaktes.

Welke soorten interieurreinigers zijn er?

Bij Omnimar hebben we verscheidene interieurreinigers in ons aanbod zitten. We hebben schoonmaakmiddelen die voor uw sanitair geschikt zijn, dus voor uw badkamer, toilet, wasbakken, deuren en tegelwanden, zoals de Suma Rapid D6. Er zijn interieurreinigers voor uw vloer, zoals de Pollet Poltech. Hardnekkige vervuilingen op kunststof zijn eveneens verleden tijd met interieurreinigers, zoals de Tanex Power kunststofreiniger. We hebben zelfs speciale interieurreinigers voor uw auto, zoals de Swarfega Jizer voor de motor van uw auto. Een compacte en intensieve interieurreiniger die iedereen wel kent zijn de reinigingsdoekjes voor een snelle doch effectieve reiniging. Ook allesreinigers, glasreinigers en keukenreinigers vindt u in ons assortiment.

Voordelen van een interieurreiniger

Het gebruik van een interieurreiniger brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals:

 •         Verwijdert snel vetvervuilingen
 •         Effectieve verwijdering van vlekken
 •         Streeploze reiniging
 •         Mild voor uw huid
 •         U kunt interieurreiniger praktisch overal gebruiken
 •         Uw interieur ruikt direct weer fris

Goede interieurreiniger voor uw bank

Er zijn flink wat banken op de markt die gemaakt zijn van leer. Om leer te reinigen heeft u een aparte interieurreiniger nodig. Leer kan namelijk snel uitdrogen of verkleuren wanneer u een normale interieurreiniger zou gebruiken. Een leerreiniger trekt het vuil uit uw leren bekleding zonder de bekleding schade toe te brengen. Heeft u een stoffen bank, dan kunt u het beste gebruikmaken van onze Pollet Polbio tapijtreinigers. Deze reinigers zijn prima geschikt voor het schoonmaken van textiel. Met deze tapijtreiniger maakt u niet alleen uw bank schoon, maar voorziet u uw bank ook van een vuilafstotend laagje.

Goede interieurreiniger voor uw auto

In uw auto heeft u ook diverse stoffen in het interieur die u wel eens zult moeten schoonmaken. Helaas kunt u niet één interieurreiniger gebruiken om alles te reinigen. Er zijn echter speciale interieurreinigers voor uw auto te koop. U kunt voor uw deursponningen, scharnieren, wielkassen, stuur en dergelijken het beste een subtiele reiniger pakken. Reinigingsdoekjes zijn hierbij een uitkomst. Wel is het in uw auto aan te raden om met een vochtig doekje met alleen water na te wrijven, omdat een reinigingsmiddel wel eens wat residu kan achterlaten. Voor uw autoruiten kunt u het beste een speciale glasreiniger gebruiken, zodat u geheid uw ramen streeploos schoon krijgt.

Hoe gebruikt u interieurreiniger?

Interieurreinigers zijn gemakkelijk in gebruik. U begint met het doseren van het product. Dit hoeft niet wanneer u een van onze handige interieursprays gebruikt. Wanneer u uw interieurreiniger gedoseerd heeft, dan kunt u hiermee een zachte doek vochtig maken. Maak deze doek niet te nat en gebruik bij voorkeur een microvezeldoek. Neem het te boenen oppervlakte af met het doekje en vervang de doek na een aantal poetsbeurten. Gebruikt u een interieurspray, spray deze dan op een schone microvezeldoek en maak hiermee het vervuilde oppervlakte schoon. Indien nodig nawrijven met een droge doek.

Waarop letten wanneer u interieurreiniger koopt?

Wanneer u een van onze interieurreinigers koopt, moet u eerst goed nadenken voor welke oppervlaktes u de reiniger wilt gaan gebruiken. Wanneer u een reiniger voor glas nodig heeft, koopt u immers een ander middel dan voor uw sanitair. Maak hierna een besluit welke hoeveelheid u wil aanschaffen en welk budget u maximaal wenst uit te geven. Bij Omnimar vindt u interieurreinigers in elke prijsklasse en in elk formaat.

Waarom bestellen bij Omnimar?

Omnimar is VSR gecertificeerd en een specialist in de totaallevering van facilitaire zaken. Wij bieden u een totaalpakket, waarbij service, kwaliteit en een goede prijsstelling kernwaarden zijn. Andere voordelen voor u zijn:

 •          Wij hebben een breed verzorgingsgebied
 •          Wij hebben korte lijnen met onze klanten
 •          Breedte en diepte in ons assortiment
 •          Correcte levering met ons eigen vervoer
 •          Begeleiding en instructie van uw mensen
 •          Inventarisatie van sanitaire middelen
 •          We stellen schoonmaakplannen op
 •          We keuren uw reinigingsmachines met gecertificeerd personeel