Sanitair | Omnimar

Sanitair

In sanitaire ruimtes is hygiëne uitermate belangrijk. En om sanitair goed schoon te krijgen heeft u de juiste sanitair reiniger nodig. Op onze website vindt u diverse schoonmaakmiddelen waarmee uw sanitair weer spik en span wordt. Deze middelen verwijderen hardnekkig vuil, zeepresten en kalkaanslag in badkamers en toiletten. Bovendien zorgen ze voor een heerlijk frisse geur in de sanitaire ruimte en laten ze geen strepen of vlekken achter.

Wilt u voor uw bedrijf of woning schoonmaakmiddelen inslaan om het sanitair mooi schoon te houden? Neem dan vooral eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod. Via de verschillende filters kunt u gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent.

Wat valt er allemaal onder sanitair?

Sanitair omvat alle water gerelateerde voorzieningen die in een badkamer, toilet, douche, slaapkamer of op een andere plek zijn geplaatst of gemonteerd met als doel de verzorging van het menselijke lichaam. U kunt dus bijvoorbeeld denken aan kranen, douches, een bad, toiletten, enzovoorts. Onze schoonmaakmiddelen zijn voor al dit soort sanitaire voorzieningen geschikt.

Sanitair schoonmaakmiddelen voor bedrijven

Als u een goede indruk wilt achterlaten op de (potentiële) klanten van uw bedrijf, dan dient het sanitair binnen uw bedrijf er op en top uit te zien. U kan dan wel een super positief gesprek hebben gehad met een klant, maar als deze klant vervolgens naar een onverzorgd en onschoon toilet moet, dan zal er geen positieve indruk bij hem/haar achterblijven. Om een goede (eerste) indruk te kunnen maken, is hygiëne en frisheid zeer belangrijk.

Door het sanitair regelmatig te poetsen met onze sanitair schoonmaakmiddelen, zorgt u ervoor dat uw sanitair er te allen tijde spik en span uitziet. Bovendien laten onze sanitair reinigers een heerlijk frisse geur achter, die zowel bij uw klanten als bij uw personeel een positieve indruk zal achterlaten. Bij Omnimar kunt u goedkoop diverse sanitaire schoonmaakmiddelen inkopen.

Sanitairreiniger voor uw badkamer

Ook om sanitair in badkamers goed schoon te krijgen heeft u de juiste sanitairreiniger nodig. Op sanitair in de badkamer ontstaat al snel vuil en stof. Om dit vuil en stof te verwijderen en gelijk alle bacteriën te doden, kunt u het beste gebruikmaken van een schoonmaakmiddel dat speciaal voor sanitair bedoeld is. Met onze reinigingsmiddelen kunt u gemakkelijk kalk uit de douche of het toilet verwijderen, vieze tegels schoonmaken of de geur van een verstopt doucheputje laten verdwijnen. Dankzij onze sanitair reinigers wordt alles weer schoon, fris en glanzend!

Kalk uit toiletten verwijderen

Ondanks dat u uw toilet regelmatig schoonmaakt, kan er toch hardnekkig vuil in de wc ontstaan waardoor de wc er niet meer zo fris uitziet. Denk bijvoorbeeld aan hardnekkige kalk, versteend vuil, urinestenen, roestvlekken en een cementsluier. Bleek biedt meestal niet de gewenste oplossing voor dit soort problemen. U heeft hiervoor een krachtige sanitair reiniger nodig zoals de Saniforte van Pollet. Hiermee kunt u hardnekkig vuil snel en eenvoudig verwijderen.

Tips om uw sanitair mooi schoon te houden

Het regelmatig schoonmaken van het sanitair in uw badkamer en toilet zorgt niet alleen voor meer hygiëne en gebruikscomfort, het is ook nodig om uw sanitair in een goede conditie te behouden! Met een regelmatige, goede schoonmaak kunt u namelijk de levensduur van uw sanitair verlengen. Maar hoe kunt u uw sanitair eigenlijk het beste schoonmaken? We geven u een aantal algemene onderhoudstips:

  •          Gebruik schoonmaakmiddelen speciaal bedoeld voor sanitair;

  •           Gebruik bij voorkeur wegwerphandschoenen om uw handen te beschermen tegen de chemische stoffen en bacteriën;

  • Vergeet niet om de muren en de vloer rondom het sanitair schoon te maken;

  • Maak de gereinigde oppervlakken altijd goed droog;

  • Droog douches en kranen na gebruik goed af (met een zachte doek) om het sanitair vrij te houden van kalkaanslag;

  • Spoel uw bad, douchecabine of wasbak altijd goed af als er producten op zijn gekomen die het sanitair kunnen beschadigen. Hierbij kunt u denken aan douchegel, shampoo, een haarkleurmiddel, bleekmiddel of vloeibare zeep.

  • Ga geen schoonmaakmiddelen met elkaar mengen. De verschillende ingrediënten kunnen namelijk op elkaar reageren en vervolgens het sanitair beschadigen;

  • Werkt u liever met milieuvriendelijke sanitairreinigers? De reinigingsproducten van Enzygel en Enzysan van Pollet zijn gemaakt op natuurlijke, enzymatische basis.

  • Op schoonmaakmiddelen wordt altijd de pH waarde vermeld. Hoe lager de pH, hoe zuurder het product. Hoe zuurder het product, hoe beter de ontkalking. Het meest milieuvriendelijke zure schoonmaakmiddel is citroenzuur, in de professionele schoonmaak zal dit echter niet voldoende zijn om het gewenste resultaat te krijgen

Sanitair schoonmaakmiddelen online bestellen

Een goede sanitairreiniger mag dus niet missen in uw huis of bedrijf. In ons assortiment vindt u sanitair reinigers die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Zo weet u zeker dat u goede kwaliteit in huis haalt. Zodra u de gewenste producten heeft afgerekend via iDEAL of één van de andere betalingsopties, kunt u het schoonmaakmiddel voor het sanitair snel in huis of op uw bedrijfsadres verwachten.

Mocht u nog vragen hebben over een bepaald product, neem dan contact met ons op door een berichtje achter te laten via ons contactformulier. Het is ook mogelijk om te bellen naar +31 (0)46-4105100 of te mailen naar info@omnimar.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent reinigingsmiddelen!