Poetspapier van Omnimar

Poetspapier

Het vinden van poetspapier zou makkelijk moeten zijn, maar de markt van tegenwoordig maakt dit toch nog wel lastig. Er zijn zoveel verschillende soorten, maten en vormen van poetspapier. Dit zorgt ervoor dat de keuze moeilijker wordt gemaakt. Ook het gebruik van het papier is anders. U kunt het los gebruiken of vanuit een dispenserpak. De dispensers voor het papier zijn daarnaast ook in veel soorten, vormen en maten beschikbaar. Voor elke schoonmaak is poetspapier wel geschikt. Iedereen heeft het tegenwoordig in huis, omdat iedereen het weleens nodig heeft. Papier is een echte must geworden om te hebben. Heeft u geknoeid, wilt u uw handen drogen of wilt u iets schoonmaken, dan is het een erg gebruikelijke en snelle oplossing. Wilt u een nieuwe voorraad aan poetspapier of heeft u geen poetspapier meer in huis? Omnimar biedt een groot assortiment. Hier zult u dus ook zeker iets tussen vinden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Poetspapier op rol

Poetspapier op een rol is de meest voorkomende vorm. Het papier is opgerold in een rol, zodat het handig te gebruiken is en u geen dispenser of houder nodig heeft. Het is erg stevig en absorbeert goed bij het opruimen van vocht. Keukenrol is de meest voorkomende vorm van papier op een rol. Dit soort poetspapier wordt in elk huishouden wel gebruikt. Een rol bestaat uit verschillende soorten lagen papier die makkelijk af te scheuren zijn. Deze lagen kunnen per rol verschillend zijn. Hierdoor is de dikte van het papier anders en neemt de een het vocht sneller op dan de ander. Daarnaast zijn er ook soorten poetspapier op rol die een koker vormen. Hierdoor scheurt u het papier niet van de zijkant af, maar pakt u het papier vanuit de bovenkant eruit. Dit is erg functioneel en zorgt ervoor dat het makkelijk te pakken is. Bij handen wassen heeft u vaak nog erg natte handen. Papier pakken is dan vaak nog erg moeilijk. Daarom raden wij aan om een poetspapier op rol te pakken die van bovenaf scheurt of het poetspapier in een houder te bevestigen. Hierdoor wordt niet alles nat en is het makkelijk te gebruiken voor de persoon die bijvoorbeeld net zijn handen heeft gewassen.

Poetspapier houder

Een poetspapier houder is een product dat ervoor zorgt dat de papieren rol vastgehouden wordt en op een makkelijke hoogte beschikbaar is voor gebruik. Daarnaast zorgt het ervoor dat de rol niet door blijft rollen of dat u hem laat vallen, waardoor al het papier van de rol af gaat. Ook het scheuren gaat veel gemakkelijker met een poetspapier houder. Dit komt doordat er zich karteltjes bevinden aan de houder waar het papier makkelijk langs afscheurt. Van deze poetspapierhouders zijn verschillende maten, kleuren en vormen beschikbaar. Er zijn soorten die u op de grond kunt zetten, maar er zijn er ook bij die u op kunt hangen door middel van een paar schroeven. Deze zitten dan stevig aan de muur bevestigd. Een poetsrol vervangen kan dan nog altijd. U hoeft de poetspapier houder maar omhoog te houden en een nieuwe erop te schuiven.

Poetspapier kopen

Wij raden u aan om niet zonder poetspapier te komen zitten. Heeft u bijna geen papier meer, dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk weer te kopen. Er is namelijk niets zo vervelend als het zitten zonder papier. U wilt iets schoonmaken, maar u heeft niks meer in huis dat u hiervoor kunt gebruiken. Dit is vaak een dilemma voor velen. Ook voor bedrijven is poetspapier erg handig. Hier bevinden zich namelijk veel mensen in een bepaalde ruimte. Het is dus erg hygiënisch om hier dagelijks te poetsen en papier bij de hand te hebben voor een nette werkruimte. De coronapandemie heeft ons geleerd dat dit erg belangrijk is. Ook de handen drogen bij het toilet wordt vaak met poetspapier gedaan. Dit is eenvoudig, niet duur en erg functioneel.

Heeft u ook toiletpapier of andere artikelen nodig? Dit is ook bij Omnimar te verkrijgen. Voor iedereen een eigen papieren doek is veel hygiënischer dan dat iedereen dezelfde doek gebruikt. Hierdoor ontstaat er veel sneller bacterievorming. Ook wordt een doek heel snel nat als vele mensen deze gebruiken. Met papier heeft u dit probleem niet. Iedereen gooit het namelijk weg na gebruik. Wilt u ook graag poetspapier kopen voor thuis of voor in uw werkomgeving? Bij Omnimar is altijd genoeg voorraad en een groot assortiment waaruit u kunt kiezen. Omnimar heeft niet alleen poetspapier artikelen, maar bezit over een heel assortiment aan schoonmaakmiddelen op gebied van schoonmaak, hygiëne, desinfectie en meer. Bestel dus snel bij Omnimar uw benodigdheden. Heeft u eventuele nog vragen? Neem dan contact met ons op.