Telescoopsteel ramen wassen | Omnimar

Telescoopstelen

Bent u het zat om steeds weer op gevaarlijke hoogtes te moeten werken om uw ramen schoon te maken? De hele tijd de ladder op en af kost veel moeite en een ongeluk is snel gebeurd. Onze telescoopsteel om ramen te wassen is misschien wel dé oplossing!

Ramen wassen met telescoopsteel

Onze telescoopstelen zijn ontworpen om het reinigen van uw ramen zo eenvoudig mogelijk te maken. Het is een innovatief hulpmiddel dat u helpt om uw ramen te wassen zonder dat u daarvoor op een ladder hoeft te staan. Dankzij de telescoopsteel kunt u nu gemakkelijk ramen wassen op grote hoogte, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid.

De telescoopsteel kan ook gebruikt worden om andere spullen te reinigen. Denk hierbij aan zonnepanelen, een dakkapel, rolluiken en terras overkappingen.

Tips als u met een telescoopsteel ramen gaat wassen

Zorg ervoor dat u de afstand goed heeft afgemeten. Het is handig om te weten hoe groot de afstand is die u moet overbruggen. Laat iemand vanuit het raam een meetlint naar beneden zakken en dan weet u hoe groot de afstand is die overbrugt moet worden. Zorg ervoor dat de telescoopsteel één tot twee meter extra lang is. Dit zorgt ervoor dat hij wat stabieler is. Als u met een telescoopsteel de ramen gaat wassen die helemaal uitgeschoven is, dan is dit vaak minder stabiel. U kunt telescoopstelen heel makkelijk aansluiten aan elkaar, dus dit zal geen probleem moeten zijn.

Verder is het ook erg belangrijk dat u de ramen vooraf schoon probeert te maken. Verwijder spinnenwebben en grote vuiltjes. Als u dit niet doet, dan verspreidt u deze vuiltjes tijdens het schoonmaken en kunt u strepen krijgen op uw ramen.

Is het een goede investering?

Als er veel ramen zitten bij het pand, dan zal een telescoopsteel veel geld besparen. De ramenwasser moet namelijk snel al vier keer per jaar langskomen om de ruiten schoon te houden. Als u één keer investeert in een telescoopsteel om ramen te wassen heeft u hier jarenlang profijt van!

Daarnaast kunt u op elk moment de ramen wassen. Als uw ramen opeens vies zijn geworden doordat er veel stof op zit of als er opeens die vervelende vogelpoep op zit, dan kan dit gelijk eenvoudig eraf worden gewassen. Als u heeft geïnvesteerd in een telescoopsteel, dan kunt u uw ramen schoonmaken wanneer u wilt.

Accessoires

Als u de ramen wilt wassen met een telescoopsteel, dan is het belangrijk om alle accessoires erbij te kopen die u nodig heeft. Denk hierbij aan een goede trekker en schoonmaakspullen die de ramen schoonmaken. Daarnaast is een stevig opzet stuk ook van belang om te zorgen dat alles goed vast zit.

Telescoopsteel om ramen te wassen kopen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een telescoopsteel voor het wassen van uw ramen, dan bent u bij Omnimar aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige telescoopstelen aan tegen zeer betaalbare prijzen. Aarzel dus niet langer en bestel vandaag nog uw telescoopsteel. Wij garanderen u dat u er geen spijt van zult krijgen!

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft over de telescoopsteel of een van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier!

U kunt ook altijd mailen naar info@omnimar.nl of bellen naar +31 (0)46 41 05 100.