Marmeren vloer schoonmaken

Een marmeren vloer geeft een unieke, stijlvolle en luxe uitstraling aan het interieur. Het is dan ook niet voor niets één van de meest populaire natuurstenen in Nederland. Het is belangrijk om een natuurstenen vloer goed te onderhouden, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Een marmeren vloer schoonmaken kan echter een grote uitdaging zijn. Bij Omnimar zijn wij dé specialist op het gebied van schoonmaakartikelen. Daarom weten wij precies hoe u het beste (zelf) een marmeren vloer kunt schoonmaken. Lees verder voor onze tips over het schoonmaken van een marmeren vloer of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van deskundig advies op maat! 

Marmeren vloer schoonmaken met stoomreiniger

Een marmeren vloer schoonmaken met een stoomreiniger is een effectieve en snelle manier om de vloer grondig te poetsen. Let wel op, zorg ervoor dat u eerst goed stofzuigt. Zo weet u zeker dat al het vuil weg is voordat u begint met het reinigen. Een marmeren vloer schoonmaken met een stroomreiniger zorgt ervoor dat al het hardnekkige vuil dat over is gebleven na het stofzuigen op hoge temperatuur kan worden verwijderd. Zo heeft u niet alleen voor het oog een schone vloer, maar is het ook nog eens hygiënisch. 

marmeren vloer

Marmeren vloer schoonmaken met soda

  Bent u niet in het bezit van een stoomreiniger? Dan is een marmeren vloer schoonmaken met soda ook een goed alternatief. Marmer laat zich namelijk erg goed reinigen met een mengsel van soda en warm water. Smeer de vloer in met het mengsel en laat dit vervolgens ongeveer 5 minuten intrekken. Vergeet niet om de vloer na te spoelen met schoon water, zodat alle soda resten van de vloer af zijn. Een marmeren vloer schoonmaken met soda kost wellicht iets meer tijd en moeite, maar is een zeer effectieve manier om de vloer te reinigen. 

Marmeren vloer dweilen

  Een marmeren vloer dweilen kan, zoals hierboven genoemd, het beste worden gedaan met een mengsel van soda en warm water. Let op! Gebruik nooit azijn of reinigers waarin azijn is verwerkt. Dit kan namelijk het marmer aantasten en dat is natuurlijk zonde. Gaat u een marmeren vloer dweilen, lees dan altijd goed of er zeker geen azijn zit verwerkt in de schoonmaakmiddelen. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met ons. 

Schoonmaak, hygiëne, desinfectie, marmerreiniger en meer bij Omnimar

  Omnimar is dé facilitair totaalleverancier op het gebied van schoonmaak, hygiëne, desinfectie en meer. Dus als u op zoek bent naar een marmerreiniger om zelf uw marmeren vloer schoon te maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wij bieden ook een breed assortiment aan schoonmaakmachines, dispensers, tapijtreinigersen nog veel meer. Wij bieden een totaalconcept, dit betekent dat wij ook de reparatie, het onderhoud en de NEN-keuring van de reinigingsmachines uitvoeren. Alles onder één dak, wel zo handig. Bestellingen kunt u eenvoudig plaatsen via de website of per e-mail. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zetten net dat stapje extra om op het gebied van schoonmaak, dus ook voor een marmeren vloer schoonmaken, om maatwerk te bieden. Daarom denken we graag met u mee! 

Leave a comment